Golvläggning

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, med mera.

Golvläggning i Uppsala och Stockholm

Golv Finish har levererat golvläggning i Uppsala och Stockholm till både privatpersoner och företag i över 24 år. Vi finns tillgängliga för material- och designkonsultationer i vårt omfattande visningsrum som är beläget på Märstagatan 12 i Uppsala. Med vår stora expertis inom golvläggning så fortsätter Golv Finish med att överträffa konkurrenterna genom att tillhandahålla förstklassig kundservice och kvalitativa golvlösningar till mycket bra priser.

Rätt golv till rätt projekt

Du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, allt från vanlig parkett till stavläggningar i mönster. Oavsett om du är intresserad av att lägga parkettgolv, lägga fiskbensparkett, lägga golv till badrum eller golv för offentliga miljöer och företag så hjälper vi dig hela vägen från val av design till genomförd golvläggning.

Du hittar ett stort utbud golv på lager och ett visningsrum med hela Kährs kollektion. Vi kan även leverera golv från flera andra leverantörer efter dina önskemål, det gör att vi alltid erbjuder golvläggning för alla smaker. Tack vare vårt flexibla arbetssätt kan vi säkerställa att du får golvläggning enligt dina önskemål och som varar under många år framöver. Golv Finish är din professionella golvläggare oavsett om du anlitar oss privat eller som företag.

Golvläggning med resultat att vara stolt över

Våra kunder anlitar oss som golvläggare för att vi har en bred kunskap och kan vägleda dig genom olika utseenden, funktioner och hållbara alternativ. Hos oss arbetar hantverkare med en genuin passion för vackra golv och som ser golv som en viktig del av inredningen. I vår värld är det golvet som man utgår från vid inredning i ett rum.

Vårt engagemang för kvalitet och service är något som genomsyrar hela vår verksamhet. När du anlitar Golv Finish får du en golvfirma full av skickliga hantverkare som trivs i sina yrken och har roligt på jobbet, det gör att du som privatperson eller företag får en engagerad och professionell golvläggare vid varje uppdrag.

Prisvärd och hållbar golvläggning av högsta kvalitet

Golvläggning av parkettgolv i uppsala

Golv Finish är dedikerade till att leverera förstklassig golvläggning till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vår erfarenhet säkerställer att du slipper onödigt byggkaos och förseningar som ett golvbyte kan innebära, det innebär även att vi kan hålla vad vi lovar utan oförutsägbara kostnader eller dyra tillägg.

Anlita Golv Finish för ditt golvprojekt genom att kontakta oss och berätta vilken typ av golvläggning du drömmer om!

Kontakta oss för golvläggning i Uppsala och Stockholm

Slå oss en signal på 018-10 21 50 eller maila oss på info@golvfinish.se om du vill du ha en offert eller du har frågor eller funderingar om ditt golv. Använd gärna formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Våra tjänster

Golvläggning av fiskbensparkett

Golvläggning

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, med mera.

Golvslipning av fiskbensparkett

Golvslipning

Vi är specialister inom golvslipning. Vi slipar alla typer av trägolv & parkettgolv i Uppsala och Stockholm.

Sovrum med grå heltäckningsmatta

Mattläggning

Vi utför alla typer av mattläggningar för privatpersoner och företag, både i torra och våta utrymmen.