Golv Finish har levererat golvläggning i Uppsala och Stockholm till både privatpersoner och företag i över 24 år. Vi finns tillgängliga för material- och designkonsultationer i vårt omfattande visningsrum som är beläget på Märstagatan 12 i Uppsala. Med vår stora expertis inom golvläggning så fortsätter Golv Finish med att överträffa konkurrenterna genom att tillhandahålla förstklassig kundservice och kvalitativa golvlösningar till mycket bra priser.

Du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, allt från vanlig parkett till stavläggningar i mönster. Vi har en del golv på lager och ett visningsrum med hela Kährs kollektion. Vi kan även leverera golv från flera andra leverantörer, vilket bokstavligen säkerställer att vi har något för alla smaker.

Faktum är att många kunder har redan upptäckt skillnaden med Golv Finish. Vårt engagemang för kvalitet och service börjar redan det första ögonblicket som en blivande potentiell kund kommer i kontakt med oss. Vi är 100% dedikerade för att leverera förstklassig golvläggning till mycket konkurrenskraftiga priser, och vi har tillräckligt med resurser för att välkomna flera kunder till oss.