Golvläggning i Uppsala & Stockholm

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, med mera.

Golvläggning av alla typer av trägolv och behov

Golv Finish har levererat golvläggning i Uppsala och Stockholm till både privatpersoner och företag i över 24 år. Med vår stora expertis inom golvläggning så fortsätter Golv Finish med att överträffa konkurrenterna genom att tillhandahålla förstklassig kundservice och kvalitativa golvlösningar till mycket bra priser.

Du är alltid välkommen till vårt omfattande visningsrum på Märstagatan 12 i Uppsala för att få tips, råd och inspiration kring material, design, ytbehandling och mönster.

Vi lägger rätt golv till rätt projekt

Du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, allt från vanlig parkett till stavläggningar i mönster. Oavsett om du är intresserad av att lägga parkettgolv, lägga fiskbensparkett, lägga golv till badrum eller golv för offentliga miljöer och företag så hjälper vi dig hela vägen från val av design till genomförd golvläggning.

Du hittar ett stort utbud golv på lager och ett visningsrum med hela Kährs kollektion. Vi kan även leverera golv från flera andra leverantörer som Tarkett eller Bjelin efter dina önskemål, det gör att vi alltid erbjuder vackra golv för alla smaker och projekt. Tack vare vårt flexibla arbetssätt kan vi säkerställa att du får golvläggning enligt dina önskemål och som varar under många år framöver. Golv Finish är din professionella golvläggare oavsett om du anlitar oss privat eller som företag.

Varför ska du anlita Golv Finish för ditt nya golv?

Våra kunder anlitar oss som golvläggare för att vi har en bred kunskap och kan vägleda dig genom olika utseenden, funktioner och hållbara alternativ. Hos oss arbetar hantverkare med en genuin passion för vackra golv och som ser golv som en viktig del av inredningen. I vår värld är det golvet som man utgår från vid inredning i ett rum.

Vårt engagemang för kvalitet och service är något som genomsyrar hela vår verksamhet. När du anlitar Golv Finish får du en golvfirma full av skickliga hantverkare som trivs i sina yrken och har roligt på jobbet, det gör att du som privatperson eller företag får en engagerad och professionell golvläggare vid varje uppdrag.

Prisvärd och hållbart – av högsta kvalitet

Golvläggning av parkettgolv i uppsala

Golv Finish är dedikerade till att leverera förstklassig golvläggning till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vår erfarenhet säkerställer att du slipper onödigt byggkaos och förseningar som ett golvbyte kan innebära, det innebär även att vi kan hålla vad vi lovar utan oförutsägbara kostnader eller dyra tillägg.

Anlita Golv Finish för ditt golvprojekt genom att kontakta oss och berätta vilken typ av golv du drömmer om!

Hur går det till när vi lägger golv?

När du kontaktar oss för att lägga golv börjar vi alltid med att lyssna på dina önskemål och behov. När du kontaktar oss hör vi av oss inom 48 timmar och vi hjälper dig med hela processen, från att välja ett vilken typ av golv som passar i ditt hem till att välja mellan olika ytbehandlingar och sist själva golvläggningen.

I vårt visningsrum får du en känsla för olika material och färger och vi kan diskutera olika alternativ i lugn och ro. Baserat på din befintliga heminredning kan du känna dig säker på att du kommer att hitta en design som passar dina behov och som matchar din livsstil.

Innan arbetet påbörjas har du fått en offert och har full kontroll över kostanden. Vi har gemensamt avtalat om både tid och kostnad för projektet för att säkerställa att du har full kontroll över processen.

När golvläggningen är färdig lämnar vi ditt hem i gott skick och du får ett nytt och vackert golv av högsta kvalitet som motsvarar dina förväntningar.

Med många års erfarenhet av att lägga golv kan du vara säkert på att inga oväntade kostnader, onödigt byggkaos eller oanade förseningar uppstår.

Våra kärnvärderingar har gett oss ett gott rykte som pålitliga och ärliga golvläggare i en bransch där många verksamheter lider av förseningar och brutna löften. Öppenhet och kommunikation motverkar oväntade överraskningar och även om komplikationer medför ett hinder eller en försening ska du som kund aldrig behöva vänta på en golvläggare som inte dyker upp.

Kontakta oss för golvläggning i Uppsala & Stockholm

Slå oss en signal eller maila oss om du vill du ha en offert eller du har frågor eller funderingar om ditt golv. Använd gärna formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Våra tjänster

Golvläggning av fiskbensparkett

Golvläggning

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, med mera.

Golvslipning av fiskbensparkett

Golvslipning

Vi är specialister inom golvslipning. Vi slipar alla typer av trägolv & parkettgolv i Uppsala och Stockholm.

Sovrum med grå heltäckningsmatta

Mattläggning

Vi utför alla typer av mattläggningar för privatpersoner och företag, både i torra och våta utrymmen.