Golvslipning i Uppsala & Stockholm

Vi är specialister inom golvslipning. Golv Finish slipar alla typer av trägolv & parkettgolv.

Golvslipning av trägolv och parkettgolv i Uppsala och Stockholm

Golv Finish AB är stolta över att kunna erbjuda experttjänster inom golvslipning i Uppsala och Stockholm med omnejd. Vi är licensierade och försäkrade och vi har återställt och slipat trä & parkettgolv sedan år 1995. Vår erfarenhet inom golvslipning innebär att du får en pålitlig och professionell golvfirma till alla dina projekt inom golvslipning oavsett material, slitage & omfattning.

När du anlitar oss får du golvslipning utförd av kompetent personal med moderna maskiner. Vi gör vårt bästa för att skydda din bostad från från damm och smuts och du får en effektiv och prisvärd golvslipning med utmärkt resultat.

Efter en genomförd golvslipning utförs även en behandling av golvet för att säkerställa ett slutresultat av god kvalitet och med lång hållbarhet. I vårt visningsrum på Märstagatan 12 i Uppsala så hittar du mängder med prover på färgbehandlingar och produkter. Slitage och nedsmutsning är viktiga faktorer för vilken metod och behandling vi kommer att använda vid renoveringen av golvet. Vi strävar efter att använda produkter som har så lite negativ miljöpåverkan som möjligt. Varmt välkommen att kontakta oss för en offert redan idag!

Vilka golv kan du slipa?

Vi är stolta över vårt arbete med slipning av alla sorters trägolv. Massiva trägolv som ekparkett, lamellparkett eller parkettgolv av ask, bok, björk och furu får ett utmärkt resultat efter en slipning. Golv av mjukare träslag behöver vanligtvis slipas och underhållas oftare. Är du osäker på om ditt golv klarar av en slipning? Vi hjälper dig med rådgivning för ditt golv och hur många slipningar det tål.

Vad kostar golvslipning?

En golvslipning kan genomföras av flera skäl, för att få bort ojämnheter, repor, missfärgningar eller om du har ett äldre golv som behöver en grundlig renovering och ytbehandling. Priset på en golvslipning varierar beroende på vilken typ av golv som behöver slipas, den totala ytan och hur pass slitet golvet är.

När du kontaktar oss går vi gemensamt igenom dina förutsättningar, alternativ och erbjuder rådgivning anpassad efter ditt golv och dina behov. När vi har en gemensam förståelse för dina önskemål får du en offert och vi påbörjar arbetet vid avtalad tidpunkt. Tänk även på att golvslipning är ett hantverk med rätt till rotavdrag.

Renovering av golv eller lägga nytt golv?

Det är ofta ett enkelt, miljövänligt och prisvärt alternativ att slipa slitna och ojämna golv i stället för att byta ut dem helt. Gamla golv blir som nya efter en golvslipning och ytbehandling och lämnar ett resultat som håller i många år. Vill du ändå byta golv erbjuder vi även golvläggning och installation av parkettgolv och fiskbensparkett

Golvslipning av fiskbensparkett
golvslipning före efter slipning av parkett

Hur går en golvslipning till?

När du kontaktar oss för golvslipning börjar vi alltid med att lyssna på dina önskemål och behov. När du kontaktar oss hör vi av oss inom 48 timmar och vi hjälper dig med hela processen, från att uppskatta omfattningen av golvslipningen till att välja mellan olika ytbehandlingar och sist själva golvslipningen. Innan arbetet påbörjas har du fått en offert och har full kontroll över kostanden. När golvslipningen är färdig lämnar vi ditt hem i gott skick och du får ett nytt och vackert golv av högsta kvalitet som motsvarar dina förväntningar.

Vi arbetar endast med moderna maskiner och gör vårt bästa för att skydda ditt hem från damm och smuts. Våra slipmaskiner har en inbyggd dammsugare och allt damm samlas helt tätt och förslutet. Med en dammfri slipning av golv blir även efterbehandlingen mer effektiv eftersom vi inte behöver vänta på att dammet har lagt sig efter golvslipningen.

Våra kärnvärderingar har gett oss ett gott rykte som pålitliga och ärliga golvslipare i en bransch där många verksamheter lider av förseningar och brutna löften. Öppenhet och kommunikation motverkar oväntade överraskningar och även om komplikationer medför ett hinder eller en försening ska du som kund aldrig behöva vänta på en golvslipare som inte dyker upp.

Fördelar när du anlitar en professionell golvslipare

Kontakta oss för golvläggning i Uppsala, Stockholm & Helsingborg

Slå oss en signal eller maila oss om du vill du ha en offert eller du har frågor eller funderingar om ditt golv. Använd gärna formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Våra tjänster

Golvläggning av fiskbensparkett

Golvläggning

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, med mera.

Golvslipning av fiskbensparkett

Golvslipning

Vi är specialister inom golvslipning. Vi slipar alla typer av trägolv & parkettgolv i Uppsala och Stockholm.

Sovrum med grå heltäckningsmatta

Mattläggning

Vi utför alla typer av mattläggningar för privatpersoner och företag, både i torra och våta utrymmen.