Stilleben med pensel och katalog liggandes på parkettgolv

Golv Finish Stockholm

Helhetslösning för alla typer av golvprojekt

Välkommen till Golv Finish – din golvläggare i Stockholm. Vi har erfarenhet av golvläggning och golvslipning sedan 1995 och erbjuder helhetslösningar för både privatpersoner och företag. Vårt team av erfarna hantverkare är specialiserade på att leverera skräddarsydda lösningar för alla typer av golvprojekt, oavsett storlek och komplexitet.

Våra tjänster i Stockholm:

Golvslipning

Vi slipar alla typer av trägolv och parkettgolv, och är kända för vår expertis och hållbara resultat.

Golvläggning

Från traditionellt parkettgolv till fiskbensparkett och avancerade stavläggningar i unika mönster, vi hanterar alla typer av trägolvsläggning.

Underhåll av trägolv

Vi förstår vikten av att underhålla dina golv. Våra tjänster inkluderar allt från grundlig rengöring till oljebehandling för att förbättra och bevara dina golv.

Mattläggning

Vi hjälper dig självklart även med mattläggning, både för torra och våta utrymmen. Vi lägger bland annat linoleum, plast, textilmattor/-plattor, heltäckningsmattor och våtrumsmattor.

Hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser

När du väljer Golv Finish som din golvläggare i Stockholm så får du tillgång till över 25 års expertis och erfarenhet inom golvbranschen. Vårt team av golvexperter är inte bara skickliga och kunniga, utan också passionerade kring sitt arbete och att säkerställa ett perfekt resultat. Det garanterar helt enkelt hög kvalitet och professionalism i varje projekt. Vi skiljer oss från konkurrenterna genom att erbjuda förstklassig service till mycket konkurrenskraftiga priser. Från planering och genomförande till hållbart resultat – vi hanterar alla aspekter av ditt golvprojekt och ger dig en helhetslösning för dina golvbehov.

lägg nytt golv hemma av danskt hantverk
Lotta Langer
Lotta Langer
2022-06-13
Vi anlitade Golv finish för slipning och hårdvaxning av vår gamla ekparkett från - 73. Det blev ett jättefint resultat. Vi hade en bra kommunikation med Robin och det utlovade priset och tidsplaneringen stämde perfekt. Vi rekommenderar varmt detta företag.
Mats Kihlén
Mats Kihlén
2022-03-31
Jag har anlitat Golv Finish två gånger med samma goda resultat. Noggranna förberedelser, tydliga offerter, folk dyker upp på avtalade tider och jobbet blir korrekt utfört. Mycket enkla att ha att göra med!
Björn Kaplan
Björn Kaplan
2022-02-13
Levererade ett väldigt bra resultat och höll vad de lovade. Rekommenderas!
Ahmed Shkuntana
Ahmed Shkuntana
2022-02-07
Professionella.
Malin Brant-Lundin
Malin Brant-Lundin
2021-11-13
Golv Finish AB har lagt ett fiskbensparkettsgolv hemma hos oss och utförde arbetet oerhört proffsigt! Väldigt fint golv med genuint hantverk bakom för att få till det snygga mönstret med ram runtomkring. Arbetet utfördes effektivt helt i enlighet med den lagda tidsplanen och med högsta kvalitet på arbetet och materialet. Vi har även anlitat företaget för läggning av parkettgolv och också det arbetet utfördes väldigt professionellt, med mycket hög servicenivå och fantastiskt resultat. Båda arbeten fakturerades i enlighet med offert. Kan verkligen rekommendera Golv Finish AB!

Kontakta oss för jobb i Stockholm

Slå oss en signal eller maila oss om du vill du ha en offert eller du har frågor eller funderingar om ditt golv. Använd gärna formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Adress

Flygfältsgatan 5

128 30 Skarpnäck

Telefon

08-767 96 40

Våra tjänster

Golvläggning av fiskbensparkett

Golvläggning

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, med mera.

Golvslipning av fiskbensparkett

Golvslipning

Vi är specialister inom golvslipning. Vi slipar alla typer av trägolv & parkettgolv i Uppsala och Stockholm.

Sovrum med grå heltäckningsmatta

Mattläggning

Vi utför alla typer av mattläggningar för privatpersoner och företag, både i torra och våta utrymmen.