Om Golv Finish

Företaget Golv Finish AB startade med många års erfarenhet av golvbranschen under år 1995.

Vår historia som golvläggare

Med en övertygelse om att kunna leverera bättre tjänster inom golvbranschen och därmed få nöjdare kunder startade Tony, Jens och Björn företaget Golv Finish under år 1995. Som erfarna hantverkare förstod våra grundare vad som utgör en framgångsrik verksamhet, nämligen att hålla vad som utlovas, att påbörja arbetet i tid och att färdigställa arbetet i tid. Därför blev dessa tre grundpelare kärnan av vår verksamhet, något som vi lever efter än idag.


Våra kärnvärderingar har gett oss ett gott rykte som pålitliga och ärliga i en bransch där många verksamheter lider av förseningar och brutna löften. Öppenhet och kommunikation motverkar oväntade överraskningar och även om komplikationer medför ett hinder eller en försening ska du som kund aldrig behöva vänta på en hantverkare som inte dyker upp.


Vår grundare Tony har idag pensionerat sig men sonen Robin driver sedan 5 år företaget ihop med Jens efter samma värderingar och målsättningar. Vi är idag verksamma i Uppsala och Stockholm med omnejd.


Våra kunder uppskattar gediget hantverk
utan dolda kostnader


Referenser från våra beställare säger mer om oss än vi någonsin kan. Det är även via rekommendationer de flesta nya kunder hittar till oss. Från tidigare omdömen förstår vi hur viktigt det är att vi svarar snabbt, att vi håller vad vi är överens om och utför arbeten vi själva är stolta över. Våra kunder uppskattar att de får ett trevlig och professionellt bemötande från första kontakt till avslutat arbete, såhär beskrivs vårt arbete:

”Supernöjd som alltid när Golvfinish fixat mina golv! Ordning och reda på allt.”

– Gunilla

”Jens slipade våra golv och vi är grymt nöjda. Han var trevlig, samarbetsvillig och inte minst anpassningsbar då vi inte kunde ange exakt startdatum. Vi kan varmt rekommendera Golv Finish när det gäller golvslipning”

– Britta

Väldigt professionellt företag, fr första kontakten till avslutat arbete. Svarar alltid, håller det man kommit överens om, bra kvalité på utfört arbete. Allt fungerade så smidigt! Väldigt, väldigt nöjd kund!!!”

Marléne

Vad gör Golv Finish Unika?


Våra kunder anlitar oss för att vi har en bred kunskap och kan vägleda dig genom olika utseenden, funktioner och hållbara alternativ. Hos oss arbetar hantverkare med en genuin passion för vackra golv och som ser golv som en viktig del av inredningen. I vår värld är det golvet som man utgår från vid inredning i ett rum.


Yrkesstoltheten är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi är en golvfirma full av skickliga hantverkare som trivs i sina yrken och vi är även involverade i utbildning av framtida kollegor och besöker yrkeshögskolor för att dela vår kunskap med nästa generation. Att vårt team har roligt på jobbet gör att du som privatperson eller företag får en engagerad och professionell golvläggare vid varje uppdrag


Vad kan du förvänta dig av Golv Finish?


När du kontaktar oss hör vi av oss inom 48 timmar. Därefter får du möjlighet att besöka vårt visningsrum för hjälp med at välja olika utseenden, behandlingar och stilar. VI diskuterar fördelar och nackdelar och går gemensamt igenom dina alternativ. Det är även möjligt att utföra konsultation direkt i ditt hem. När vi är överens om dina önskemål får du en offert och vi bokar in ett datum för arbetet.


Då arbetet påbörjas strävar våra hantverkare efter att vara så effektiva som möjligt oavsett om vi lägger ett nytt golv, genomför en golvslipning eller lägger mattor. Vår erfarenhet säkerställer att du slipper onödigt byggkaos och förseningar som ett golvbyte kan innebära. När vi är klara lämnar vi ditt hem i gott och städat skick och du får ett nytt och vackert golv eller matta av högsta kvalitet som motsvarar dina förväntningar.


Kontakta oss för att få svar på dina frågor så hjälper vi dig vidare.


Ett urval av våra leverantörer

Welin & Co logotyp
Kährs logotyp
Gerflor logotyp
Boen logotyp
Bona logotyp
Vesting logotyp
Forbo logotyp
Ardex logotyp
Bjelin logotyp
Tarkett logotyp
Horning logotyp
Golvabia logotyp

Våra tjänster

Golvläggning av fiskbensparkett

Golvläggning

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, med mera.

Golvslipning av fiskbensparkett

Golvslipning

Vi är specialister inom golvslipning. Vi slipar alla typer av trägolv & parkettgolv i Uppsala och Stockholm.

Sovrum med grå heltäckningsmatta

Mattläggning

Vi utför alla typer av mattläggningar för privatpersoner och företag, både i torra och våta utrymmen.