Golvläggning Uppsala med lim av golv, Golv finish

Golvläggning i Uppsala & Stockholm

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga och laga alla olika typer av trägolv

Golvläggning av alla typer av trägolv

Du kan anlita oss för att lägga alla olika typer av trägolv – allt från vanlig parkett till stavläggningar i mönster. Oavsett om du är intresserad av att lägga parkettgolv eller lägga fiskbensparkett så hjälper vi dig hela vägen från val av design till genomförd golvläggning.

Du är alltid välkommen till vårt visningsrum på Kungsängsvägen 15 i Uppsala för att få tips, råd och inspiration kring material, design, ytbehandling och mönster. Du hittar ett stort utbud av golv på lager och ett visningsrum med hela Kährs kollektion. Vi kan även leverera golv från flera andra leverantörer som Tarkett eller Bjelin efter dina önskemål. Det gör att vi alltid erbjuder vackra golv för alla smaker och projekt. Golv Finish är din professionella golvläggare oavsett om du anlitar oss privat eller som företag.

Varför ska du anlita Golv Finish för golvläggning?

Våra kunder anlitar oss till golvläggning för att vi har en bred kunskap och kan vägleda genom olika funktioner och hållbara alternativ. Hos oss arbetar hantverkare med en genuin passion för vackra golv och som ser golv som en viktig del av inredningen. I vår värld är det golvet som man utgår från vid inredning i ett rum.

Prisvärd och hållbar golvläggning – av högsta kvalitet

Golv Finish är dedikerade till att leverera förstklassig golvläggning till mycket konkurrenskraftiga priser. Extra prisvärt blir det med hjälp av ROT-avdraget som innebär att du får dra av 30% procent av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per år. Detta administrativa arbete gör vi självklart åt dig och avdraget görs direkt på fakturan. Vår erfarenhet säkerställer att du slipper onödigt byggkaos och förseningar som ett golvbyte kan innebära. Det innebär även att vi kan hålla vad vi lovar utan oförutsägbara kostnader eller dyra tillägg. Anlita Golv Finish för ditt golvprojekt genom att kontakta oss och berätta vilken typ av golv du drömmer om!

Ljus parkett i rutmönster
Ljus parkett i ek

Hur går det till när vi lägger golv?

När du kontaktar oss för att lägga golv börjar vi alltid med att lyssna på dina önskemål och behov. När du kontaktar oss hör vi av oss inom 48 timmar och vi hjälper dig med hela processen, från att välja vilken typ av golv som passar i ditt hem till att välja mellan olika ytbehandlingar och sist själva golvläggningen.

I vårt visningsrum får du en känsla för olika material och färger och vi kan diskutera olika alternativ i lugn och ro. Baserat på din befintliga heminredning kan du känna dig säker på att du kommer att hitta en design som passar dina behov och som matchar din livsstil.

När golvläggningen är färdig lämnar vi ditt hem i gott skick och du får ett nytt och vackert golv av högsta kvalitet som kommer hålla i många år framöver.

Våra kärnvärderingar genomsyrar vårt arbete, vilket har gett oss ett gott rykte som pålitliga och proffsiga golvläggare. Vi värdesätter öppenhet och kommunikation och tror på att involvera dig som kund i hela processen, i med- och motgångar.

Vill du få ytterligare inspiration så läs vår inspirationssida om att välja golv.

Golvläggning fiskbensparkett
Golvläggning klickgolv

Kontakta oss för golvläggning i Uppsala & Stockholm

Slå oss en signal eller maila oss om du vill du ha en offert eller du har frågor eller funderingar om ditt golv. Använd gärna formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Våra tjänster

Golvläggning av fiskbensparkett

Golvläggning

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, med mera.

Golvslipning av fiskbensparkett

Golvslipning

Vi är specialister inom golvslipning. Vi slipar alla typer av trägolv & parkettgolv i Uppsala och Stockholm.

Sovrum med grå heltäckningsmatta

Mattläggning

Vi utför alla typer av mattläggningar för privatpersoner och företag, både i torra och våta utrymmen.