Parkettgolv

Om du är intresserad av att installera ett parkettgolv i Uppsala eller Stockholm så har du hittat rätt partner i Golv Finish.

Hem » Tjänster » Golvläggning » Parkettgolv

Trägolv och Parkettgolv är tidlöst och kommer aldrig att bli omodernt.

Olika typer av parkettgolvskonstruktioner är lämpliga för alla slags platser, vare sig det är en bostad, lägenhet eller en kommersiell plats. Golv Finish i Uppsala har över 24 års erfarenhet av att lägga alla slags parkettgolv i olika former och mönster.

Golv Finish leder dig genom hela processen

Vi hjälper dig med hela processen, hela vägen från att välja ett parkettgolv ända till själva golvläggningen. Baserat på din befintliga heminredning kan du känna dig säker på att du kommer att hitta en design som passar dina behov och som matchar din livsstil. Trägolv är mycket populärt och kan med dess unika utseende få hela rummet att leva. Variationsmöjligheterna med 1-stavsgolv, 2-stavsgolv och 3-stavsgolv leder till ytterligare möjligheter att leva upp till just dina specifika önskningar. Man lägger trägolvet planka för planka, men stavantalet på varje enskild planka har en avgörande betydelse för det slutgiltiga resultatet.

Stavläggning i kök

Hitta ett Parkettgolv helt enligt dina önskemål

En avgörande faktor för utseendet är beroende på hur träet sågas. Som kund hos Golv Finish i Uppsala så kommer vi att presentera olika längder, bredder och mönster på parkettgolvet för dig för att säkerställa att det går i linje med din smak och dina önskemål. Vi samarbetar med ledande varumärken inom parkettgolv och har något för alla smaker så du kan känna dig trygg med att du kan hitta det perfekta trägolvet för din bostad eller kontorsinredning.

Golv Finish primära målsättning är att våra tjänster skall uppfylla våra kunders krav, behov och förväntningar på parkettgolv

Hela vägen från rådgivning till golvläggning av stavsgolv kommer vårt team att arbeta nära dig för att säkerställa att du får ett parkettgolv enligt dina önskemål och som varar under många år framöver. Om du funderar på att installera ett stavsgolv, varmt välkommen att kontakta oss. Vi är baserade på Märstagatan 12 i Uppsala men vårat arbetsområde täcker hela Uppsala och Stockholm med omnejd.

Alla våra parkettgolvsdesigner finns i mängder av olika varianter, texturer, ytbehandlingar, färger, storlekar och former

Vi skräddarsyr parkettgolvet enligt dina önskemål. För att välja de bästa parkettgolvsdesignerna, så kan vi presentera mängder av olika förslag för dig. Alternativt så kan du granska några av våra tidigare arbeten eller ge oss information om vilken typ av parkettdesign som du letar efter, så säkerställer vi att du får ett parkettgolv som lever upp till dina förväntningar. Vi lägger även fiskbenskparkett som kräver en stor hantverksskicklighet.

Vår Parkettgolvsinstallation i Uppsala och Stockholm är mycket prisvärd, hållbar och av absolut högsta kvalitet

Många personer i Uppsala och Stockholm har redan upptäckt skillnaden med Golv Finish. Vi håller vad vi lovar, och vi är 100% dedikerade för att alla våra kunder ska bli helt nöjda. Med detta sagt, så välkomnar vi dig att ta kontakt med oss på 018-10 21 50.

Kontakta oss

Slå oss en signal eller maila oss om du vill du ha en offert eller du har frågor eller funderingar om ditt golv. Använd gärna formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Våra tjänster

Golvläggning av fiskbensparkett

Golvläggning

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, med mera.

Golvslipning av fiskbensparkett

Golvslipning

Vi är specialister inom golvslipning. Vi slipar alla typer av trägolv & parkettgolv i Uppsala och Stockholm.

Sovrum med grå heltäckningsmatta

Mattläggning

Vi utför alla typer av mattläggningar för privatpersoner och företag, både i torra och våta utrymmen.