Letar du efter en plastmatta till ditt badrum?
Hitta inspiration till din nya våtrumsmatta! 

När ditt hem är redo för något nytt så är det tyvärr inte lika lätt att riva upp golvet som det är att köpa När det är dags för badrumsrenovering väljer många bort alternativet våtrumsmatta direkt. Detta trots att det är det perfekta golvet för ett rum med mycket vatten och fukt, som du vill ska vara lätt att torka av och svårt att skada. 

Att installera en plastmatta i badrum behöver inte vara fult & billigt

När du planerar en renovering av ditt badrum så är det ofta roligast att tänka på hur du ska få det att se snyggt ut. Det sista du vill höra är att stilen och materialen som du har valt inte kommer att fungera, att det badrumsgolv som du ville ha är svårskött eller kan orsaka dyra fuktskador.

I vissa av husets rum fungerar det att prioritera det snyggaste golvet framför det mest funktionella, men just när det kommer till badrum måste ofta det praktiska gå först. Tack och lov så betyder det inte att du måste ha fula golv. Med en våtrumsmatta till badrum behöver du inte välja mellan snyggt och funktionellt i husets våtrum.    

Plastmatta badrum – ett tryggt val mot vattenskador 

Plastmatta i badrummet är ett tryggt val mot vattenskador, där du inte behöver oroa dig för att golvet, ditt badrum eller ditt hem ska ta skada av rinnande vatten och fukt. Allt detta samtidigt som plastmatta i badrummet är otroligt enkla att ta hand om, torka av och städa. Då behöver du inte störas av fläckar i klinkers eller svårstädade kakelfogar, utan löser det allra mesta med varmt vatten och lite såpa eller diskmedel.   

Vad kostar det med en plastmatta till badrum?  

Plastmatta i badrummet är ett tryggt val mot vattenskador, där du inte behöver oroa dig för att golvet, Plastmatta är ett av de kanske mest prisvärda golvvalen. Det är nämligen så att både material- och installationskostnaderna för andra badrumsgolv som kakel och klinkers är väldigt mycket högre än den prisvärda våtrumsmattan. Du sparar alltså både pengar och tid, samtidigt som du får ett snyggt, funktionellt och tryggt golv till ditt badrum.  

Vattentäta våtrumsmattor i snygg design 

Tänk bort det gamla, slitna badrummet med ful bleknad plastmatta! Numera finns en uppsjö av vattentäta våtrumsmattor i snygg design. Om du inte gillar den klassiska mattan så finns stilar som liknar klinkers, olika mönster, samt många olika färger och strukturer som alla håller ditt badrum eller tvättstuga fria från fuktskador.

Oavsett vilken inredningsstil som du vill ha i badrummet så finns en plastmatta som passar dig – kanske den hexagonmönstrade Aquarella Våtrumsmatta från Tarkett i marmor, ett väldigt populärt val för de som letar efter ett snyggt golv utan att kompromissa med kvaliteten eller funktionaliteten.

Vi hjälper dig med inspiration till en snygg våtrumsmatta. 

Vi på Golv Finish hjälper dig att hitta rätt våtrumsmatta för dig och installera den i ditt badrum. Vill du veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Slå oss en signal på 018-10 21 50 eller maila oss om du vill du ha offert eller du har frågor eller funderingar om något. Använd gärna formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.