Våtrumsmatta

Golv Finish installerar våtrumsmattor i Uppsala och Stockholm med omnejd

En våtrumsmatta är praktisk, hygienisk och prisvärd och det är ett perfekt alternativ till exempelvis klinker som är betydligt dyrare. På Golv Finish har vi ett komplett sortiment av av olika våtrumsmattor som du kan välja från. Det finns mängder av olika våtrumsmattor, allt från vanliga standardmodeller till vackra designmattor med många olika mönster och färger att välja mellan. En ny våtrumsmatta kan verkligen lyfta helheten i ditt badrum!

Våtrumsmatta för badrum

Vi har en mängd olika våtrumsmattor i olika design och material som är extremt tåliga mot vatten och fukt och som dessutom har minimalt med skarvar, är enkel att rengöra och kostar betydligt mindre än klinker. En våtrumsmatta är perfekt för badrum eller utrymmen där det förekommer mycket vatten, exempelvis tvättstugor eller duschar. På Golv Finish ställer vi höga krav på material och installation för att säkerställa långvarig kvalitet och hållbarhet. Vi arbetar endast med marknadens bästa varumärken, såsom Forbo och Tarkett.

Våtrumsmatta inspiration

Letar du inspiration till våtrumsmattor för ditt badrum? Då är du välkommen in i vår butik, att ringa oss eller läsa vår artikel om inspiration till våtrumsmattor.

Specialister på våtrumsmattor

Vi på Golv Finish är specialister på våtrumsgolv och kan leverera och montera våtrumsmattor för alla slags bostäder och kommersiella fastigheter. Vårt team av fullt kvalificerade installatörer av våtrumsgolv har många års erfarenhet av alla aspekter inom installation av våtrumsmattor.

På Golv Finish så lyssnar vi på dina krav och önskemål och säkerställer att du inte bara väljer rätt våtrumsmatta, utan att den också installeras korrekt enligt gällande säkerhetsföreskrifter. Vårt visningsrum ligger på Kungsängsvägen 15 i Uppsala, men vi utför även installationer av våtrumsmattor över hela Uppsala, Stockholm och Helsingborg. Om du vill ha mer information om våtrumsmattor eller för att få ett kostnadsfritt offertförslag, ring oss på 018-10 21 50.

Kontakta oss för mattläggning i Uppsala & Stockholm

Slå oss en signal eller maila oss om du vill du ha en offert eller du har frågor eller funderingar om ditt golv. Använd gärna formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Våra tjänster

Golvläggning av fiskbensparkett

Golvläggning

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, med mera.

Golvslipning av fiskbensparkett

Golvslipning

Vi är specialister inom golvslipning. Vi slipar alla typer av trägolv & parkettgolv i Uppsala och Stockholm.

Sovrum med grå heltäckningsmatta

Mattläggning

Vi utför alla typer av mattläggningar för privatpersoner och företag, både i torra och våta utrymmen.