Våtrumsmatta

Om du behöver hjälp med att installera en våtrumsmatta så är vi på Golv Finish ett säkert val. Vi installerar våtrumsmattor i Uppsala och Stockholm med omnejd.

En våtrumsmatta är praktiska, hygieniska och prisvärda och de är ett perfekt alternativ om du exempelvis inte vill ha klinker som är ett betydligt dyrare alternativ. När du kommer i kontakt med oss på Golv Finish så kommer vi att presentera ett komplett sortiment av av olika våtrumsmattor som du kan välja från. Det finns mängder av olika våtrumsmattor, allt från vanliga standardmodeller till vackra designmattor med många olika mönster och färger att välja mellan, så du kan känna dig trygg med att det finns något för alla behov och smaker.

Specialister på våtrumsgolv

Vi på Golv Finish är specialister på våtrumsgolv och kan leverera och montera en idealiska våtrumsmatta för alla slags bostäder och kommersiella fastigheter. Om du har några frågor så ring oss gärna på 018-10 21 50 så kan vi ge dig råd om det bästa våtrumsgolvet som är skräddarsytt utefter dina behov och önskemål. Vårt team av fullt kvalificerade installatörer av våtrumsgolv har många års erfarenhet av alla aspekter inom installation av våtrumsmattor.

Slitstarkt och tåligt badrumsgolv

Vi har en mängd olika våtrumsmattor i olika design och material som är extremt tåligt mot vatten och fukt och som dessutom har minimalt med skarvar, är enkel att rengöra och kostar betydligt mindre än klinker. En våtrumsmatta är perfekt för badrum eller utrymmen där det förekommer mycket vatten, exempelvis tvättstugor eller duschar. På Golv Finish ställer vi höga krav på material och installation för att säkerställa långvarig kvalitet och hållbarhet. Vi arbetar endast med marknadens bästa varumärken, som exempelvis Forbo och Tarkett.

En våtrumsmatta på dina villkor

På Golv Finish så lyssnar vi på dina krav och önskemål och säkerställer att du inte bara väljer rätt våtrumsmatta, utan att den också installeras korrekt enligt gällande säkerhetsföreskrifter. Vi utgår från vårt kontor och visningsrum på Märstagatan 12 i Uppsala, men vi utför även installationer av våtrumsmattor över hela Uppsala, Stockholm & Helsingborg. Om du vill ha mer information om våtrumsmattor eller för att få ett kostnadsfritt offertförslag, ring oss på 018-10 21 50.

Kontakta oss för golvläggning i Uppsala & Stockholm

Slå oss en signal eller maila oss om du vill du ha en offert eller du har frågor eller funderingar om ditt golv. Använd gärna formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Våra tjänster

Golvläggning av fiskbensparkett

Golvläggning

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, med mera.

Golvslipning av fiskbensparkett

Golvslipning

Vi är specialister inom golvslipning. Vi slipar alla typer av trägolv & parkettgolv i Uppsala och Stockholm.

Sovrum med grå heltäckningsmatta

Mattläggning

Vi utför alla typer av mattläggningar för privatpersoner och företag, både i torra och våta utrymmen.