Våtrumsmatta

Om du behöver hjälp med att installera en våtrumsmatta så är vi på Golv Finish ett säkert val. Vi installerar våtrumsmattor i Uppsala och Stockholm med omnejd.

Våtrumsmattor är praktiska, hygieniska och prisvärda och de är ett perfekt alternativ om du exempelvis inte vill ha klinker som är ett betydligt dyrare alternativ. När du kommer i kontakt med oss på Golv Finish så kommer vi att presentera ett komplett sortiment av av olika våtrumsmattor som du kan välja från. Det finns mängder av olika våtrumsmattor, allt från vanliga standardmodeller till vackra designmattor med många olika mönster och färger att välja mellan, så du kan känna dig trygg med att det finns något för alla behov och smaker.

Specialister på våtrumsgolv

Vi på Golv Finish är specialister på våtrumsgolv och kan leverera och montera våtrumsmattor som är idealiska för alla slags bostäder och kommersiella fastigheter. Om du har några frågor så ring oss gärna på 018-10 21 50 så kan vi ge dig råd om det bästa våtrumsgolvet som är skräddarsytt utefter dina behov och önskemål. Vårt team av fullt kvalificerade installatörer av våtrumsgolv har många års erfarenhet av alla aspekter inom installation av våtrumsmattor.

På Golv Finish så lyssnar vi på dina krav och önskemål och säkerställer att du inte bara väljer rätt våtrumsmatta, utan att den också installeras korrekt enligt gällande säkerhetsföreskrifter. Vi utgår från vårt kontor och visningsrum på Märstagatan 12 i Uppsala, men vi utför även installationer av våtrumsmattor över hela Uppsala och Stockholm. Om du vill ha mer information om våtrumsmattor eller för att få ett kostnadsfritt offertförslag, ring oss nu på 018-10 21 50.

Kontakta oss

Slå oss en signal på 018-10 21 50 eller maila oss på info@golvfinish.se om du vill du ha offert eller du har frågor eller funderingar om ditt golv. Använd gärna formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.