Trägolv och Parkettgolv är tidlöst och kommer aldrig att bli omodernt. Olika typer av parkettgolvskonstruktioner är lämpliga för alla slags platser, vare sig det är en bostad, lägenhet eller en kommersiell plats. Golv Finish har över 24 års erfarenhet av att lägga alla slags parkettgolv i olika former och mönster.

Golv Finish leder dig genom hela processen:
Vi hjälper dig med hela processen, hela vägen från att välja ett parkettgolv ända till själva golvläggningen. Baserat på din befintliga heminredning kan du känna dig säker på att du kommer att hitta en design som passar dina behov och som matchar din livsstil. Trägolv är mycket populärt och kan med dess unika utseende få hela rummet att leva. Variationsmöjligheterna med 1-stavsgolv, 2-stavsgolv och 3-stavsgolv leder till ytterligare möjligheter att leva upp till just dina specifika önskningar. Man lägger trägolvet planka för planka, men stavantalet på varje enskild planka har en avgörande betydelse för det slutgiltiga resultatet.

Hitta ett Parkettgolv helt enligt dina önskemål:
En avgörande faktor för utseendet är beroende på hur träet sågas. Som kund hos Golv Finish så kommer vi att presentera olika längder, bredder och mönster för dig för att säkerställa att det går i linje med din smak och dina önskemål. Vi samarbetar med ledande varumärken och har något för alla smaker så du kan känna dig trygg med att du kan hitta det perfekta trägolvet för din bostad eller kontorsinredning.

1-stavsgolv:
Ett 1-stavsgolv som ofta även kallas för plankgolv så har plankan samma bredd som staven. Ett 1-stavsgolv rekommenderas vanligtvis för ett större rum då det ger ett lugnare intryck än vad 2-stavsgolv och 3-stavsgolv gör.

2-stavsgolv:
2-stavsgolv har två stycken stavar i bredd på varje enskild planka och även om smaken och förutsättningarna kan variera mellan olika rum så brukar ett 2-stavsgolv passa utmärkt i de allra flesta rum. 2-stavsgolv finns i två olika varianter varav korta stavar och långa stavar.

3-stavsgolv:
3-stavsgolv har tre stycken stavar i bredd på varje planka som är fördelade helt slumpmässigt på plankan vilket leder till att golvet ser mer levande ut. Gällande golvläggning i ett mindre rum så brukar man vanligtvis föreslå ett 3-stavsgolv då detta leder till att rummet upplevs som större än vad det egentligen är. 

Golv Finish primära målsättning är att våra tjänster skall uppfylla våra kunders krav, behov och förväntningar:
Hela vägen från rådgivning till golvläggning av stavsgolv kommer vårt team att arbeta nära dig för att säkerställa att du får ett golv enligt dina önskemål och som varar under många år framöver. Om du funderar på att installera ett stavsgolv, varmt välkommen att kontakta oss. Vi är baserade på Märstagatan 12 i Uppsala men vårat arbetsområde täcker hela Uppsala och Stockholm med omnejd.

Alla våra parkettgolvsdesigner finns i mängder av olika varianter, texturer, ytbehandlingar, färger, storlekar och former:
Vi skräddarsyr parkettgolvet enligt dina önskemål. För att välja de bästa parkettgolvsdesignerna, så kan vi presentera mängder av olika förslag för dig. Alternativt så kan du granska några av våra tidigare arbeten eller ge oss information om vilken typ av parkettdesign som du letar efter, så säkerställer vi att du får ett parkettgolv som lever upp till dina förväntningar. 

Vår Parkettgolvsinstallation i Uppsala och Stockholm är mycket prisvärd, hållbar och av absolut högsta kvalitet:
Många personer i Uppsala och Stockholm har redan upptäckt skillnaden med Golv Finish. Vi håller vad vi lovar, och vi är 100% dedikerade för att alla våra kunder ska bli helt nöjda. Med detta sagt, så välkomnar vi dig att ta kontakt med oss på 018-10 21 50.