Fiskbensparkett och parkettstav

Om du letar efter en installatör av fiskbensparkett, så kan du känna dig säker på att du har hittat rätt. Du har förmodligen redan sett dessa fantastiska golv på bilder av ståtliga gamla europeiska byggnader där plankorna är strukturerade i en distinkt V-form. Du kanske till och med har undrat om det skulle vara möjligt att återskapa utseendet i ditt eget hem? I så fall har du kommit till rätt ställe. Faktum är att det faktiskt finns företag som tillverkar trägolv som är specifikt utformade för att läggas i ett fiskbensmönster.

Experter på installation av fiskbensparkett

På grund av det invecklade mönstret så är det mer komplext och tar längre tid att lägga ett fiskbensparkettgolv än ett vanligt trägolv. På grund av detta så är det speciellt viktigt att anlita en expert med stor erfarenhet inom installation av fiskbensparkett så att inte arbetstiden, kvaliteten och slutpriset blir lidande. Vi garanterar dig att vi på Golv Finish är rätt entreprenör för installationer av fiskbensparkett. 

Vi har expertisen och de resurserna som krävs och vi kommer att säkerställa att vi levererar ett fiskbensparkettgolv till utlovat pris enligt dina önskemål. Vi utgår från vårt kontor och visningsrum på Märstagatan 12 i Uppsala, men vårat arbetsområde sträcker sig över hela Uppsala och Stockholm med omnejd. Om du har några frågor om fiskbensparkett eller gällande någon av våra andra tjänster som vi erbjuder, så välkomnar vi dig att ta kontakt med oss på 018-10 21 50.

Kontakta oss

Slå oss en signal på 018-10 21 50 eller maila oss om du vill du ha offert eller du har frågor eller funderingar om något. Använd gärna formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.