Heltäckningsmatta i sovrum

Heltäcknings­matta

Om du är intresserad av att lägga en heltäckningsmatta så kan Golv Finish hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet inom installationer av heltäckningsmattor i Uppsala och Stockholm.

De kalla Sverigevintrarna är inte så kalla längre när du kliver på en varm heltäckningsmatta. En heltäckningsmatta ger en mysig känsla och ser till så att ditt hem känns varmt och behagligt samtidigt som det blir en fantastisk plats för din familj att umgås, leka och ha kul på. Heltäckningsmattor reducerar också buller och ljud och underhålls även relativt enkelt med regelbunden dammsugning.

Heltäckningsmattor blir allt vanligare

Heltäckningsmattor har blivit en allt vanligare del inom både hem- och kontorsinredning i Sverige. Uppsala och Stockholm med sammanlagt över 2 miljoner invånare är inte heller något undantag från den regeln. Det ska dock tilläggas att en heltäckningsmatta som inte är korrekt installerad kan bli ett stort bekymmer. Golv Finish har lagt heltäckningsmattor sedan år 1995 så du är i trygga händer när du anlitar oss för mattläggning i Uppsala och Stockholm med omnejd.

Oavsett var du önskar installera en heltäckningsmatta är våra skickliga hantverkare redo att förvandla ditt rum. De vanligaste platserna är:

Golv Finish är med dig hela vägen, från början till slut

Vi hjälper dig med hela processen, från att välja vilken matta du önskar till att installera heltäckningsmattan. Vi samarbetar med flertalet ledande varumärken och har något för alla smaker. Först och främst så presenterar vi olika förslag för dig så att du exempelvis kan välja färg, mönster och material. Därefter utför vi själva installationen av heltäckningsmattan och håller dig informerad under hela processen.

Golv Finish är ett tryggt val när du ska installera en heltäckningsmatta

Golv Finish är auktoriserade och försäkrade så du kan alltid lita på oss för alla projekt inom mattläggning. Oavsett vilket slags mattinstallationsjobb som du har i åtanke så har vi med största sannolikhet utfört ett liknande uppdrag tidigare. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag. Ring oss gärna nu på 018-10 21 50 gällande din nästa installation av heltäckningsmatta i Uppsala eller Stockholmsområdet.

Vi hjälper dig lägga heltäckningsmatta i Uppsala & Stockholm

Slå oss en signal eller maila oss om du vill du ha en offert eller du har frågor eller funderingar om ditt golv. Använd gärna formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Våra tjänster

Golvläggning av fiskbensparkett

Golvläggning

Vi är specialiserade inom golvläggning och du kan anlita oss för att lägga in alla olika typer av trägolv, med mera.

Golvslipning av fiskbensparkett

Golvslipning

Vi är specialister inom golvslipning. Vi slipar alla typer av trägolv & parkettgolv i Uppsala och Stockholm.

Sovrum med grå heltäckningsmatta

Mattläggning

Vi utför alla typer av mattläggningar för privatpersoner och företag, både i torra och våta utrymmen.